top of page
https://www.alexenanne.nl/

All about the bride

Waarschijnlijk is het moment van de haarstyling en opmaken één van de weinige rust momenten van de dag. Ik zorg ervoor dat jij kunt ontspannen en genieten van het moment. Niet alleen wil je comfortabel voelen, het gaat vandaag om jou en hierbij zorg ik dat de make-up en haarstyling de look compleet maakt.

English speaking? No problem! I am bilingual and fluent in English. Feel free to reach out for more information about booking.

Scroll down

Personal Beauty Assistant

Bruidsstyling & Touch Up

Bruidsstyling

Personal Beauty Assistant mee op reis

Proefafspraak

Intake, kennismaking en het ontwerpen van de look

 • Het begint allemaal met een video call intake, ik hoor graag alles over jullie dag! De locatie, fotograaf, videograaf... met alles kijk ik gezellig mee. Zo kan ik nóg beter de sfeer van de dag begrijpen

 • Jouw proefafspraak is inbegrepen. Het zorgt er voor dat ik jouw wensen goed begrijp en zo de perfecte look kan creëren!​ We plannen de afspraak zo'n zes-acht weken voor jouw trouwdag in. Tegen die tijd weet je het beste wat nu echt de look, sfeer en stijl van de hele dag wordt en daarmee ook hoe jij er het liefst uit wilt zien. Jouw trouwjurk ligt al bijna klaar en (niet onbelangrijk) jouw huid en haren veranderen niet veel meer.​

 • De afspraak duurt 3,5-4 uur.

 • Vrienden of familie mee? Hartstikke gezellig! Ik raad ik aan het niet te druk te maken voor jezelf, neem niet meer dan twee gasten mee.

 • Locatie van de salon: Keenenburgweg 3, Schipluiden. Parkeren kan gratis achterom. Er staat heerlijke koffie en biologische thee voor je klaar! :-)

De trouwdag

Schema, manier van werk en er op jouw best uitzien!

 • Gemiddeld plan ik voor een bruid drie uur in. Voor visagie van de gast 30/45 min. en voor haarstyling van de gast variërend tussen 30/60 min.

 • Ik kom minimaal 15 min voor de afgesproken starttijd aan op locatie om mijn werkplek op te bouwen. Ik neem een volledige kit mee, met alle nodige extra's en een daglicht lamp. 

 • Wanneer jouw make-up en haar klaar zijn ruim ik altijd spoedig mijn kit op en assisteer ik zo nodig met het jurk aantrekken (de haaknaald en naaischaar liggen standaard in de kit!). 

 • Zin in extra luxe? Ik ben ook de hele dag in te boeken als personal assistant, onbeperkte hoeveelheid touch ups en extra visagie of haarstyling voor jouw gasten! 
  Klik hier voor extra informatie.

De practische zaken

Boeking en betaling

 • Bel of vul het contactformulier op de website in om contact op te nemen met jouw vragen en om de beschikbaarheid te controleren. 

 • Vervolgens voeren we de intake via een video bel afspraak, een leuk manier van kennis maken! Maar ook bespreken we alle details voor de offerte en uiteraard nemen we al een beetje jouw droomlook door. ​

 • Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte plannen we jouw proefsessie in en stuur ik een factuur van de reserveringskosten van 20% van het geoffreerde bedrag om jouw dag vast te leggen. 

 • Wil je op het laatste moment nog gasten toevoegen aan de schema? Geen probleem. Eventuele extra gekozen diensten of producten worden na gefactureerd of kunnen ter plekke afgerekend worden.

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden en AVG 

2023-04-previewA&F (69 van 76).jpg
Chateau Chic - 77.jpg

Boeking & Vragen

E-mails worden uiterlijk iedere maandag beantwoord.

Bel gerust voor snel contact naar 0645556276

 

Bij het maken van de boeking zullen we jouw video gesprek in plannen om kennis te maken en alles door te nemen.​

Kies jouw gewenste diensten (meerdere opties mogelijk)

Thanks for submitting!

©_heuvelrugprodukties_(15).jpg

"Ik kan Naomi alleen maar vijf sterren geven. Ze is gezellig en maakt echt de mooiste creaties. Zelfs wanneer ze haar prijzen zou verdubbelen is ze het meer dan waard. Onze andere styliste was ook zwaar onder de indruk van mijn bruidskapsel en make-up. Naomi heeft echt verstand van zaken, dus ik raad haar zeker aan iedereen aan. Gegarandeerd "dat ze aan je wensen kan voldoen!"

Annika 4 september 2019

17953859443674491.webp

All about the hair

Scroll down to see some looks!

Bohemian, romantisch, modern elegant, voor al deze stijlen kun je bij mij terecht. 
Zachte texturen, zijdeglans finish en een 'no hairspray'gevoel. Ik kijk naar jouw haarstructuur en d.m.v. de juiste productgebruik en opsteek techniek blijft jouw haar de hele dag (en nacht) mooi.

17891709719343985.jpg

All about the makeup

Scroll down to see some looks!


Elke vrouw is mooi, en het is mijn doel dat ze zich ook zo voelen. 
Met mijn make-up technieken laat ik graag vrouwen stralen, accentueer ik de ogen en huid op zachte wijze zodat jij je mooiste zelf voelt.